MIJNCHEF.COM
EEN WERELDKOK

Mijnchef.com haalt zijn inspiratie van over de hele wereld. Hij is thuis in de Nederlandse, Europese en Aziatische keuken en laten zich graag uitdagen door wat u lekker vindt. Stamppot, pasta of een rijstgerecht? Het moet gek lopen als Mijnchef.com het niet op het menu heeft staan.

De kwaliteit van uw eigen chef-kok

Mijnchef.com houdt van lekker en gezond eten. En dat proeft u direct. Elke maaltijd is met zorg bereid, rijk aan smaak en altijd zeer gevarieerd. Laat u verrassen door recepten van over de hele wereld, maar ook een heerlijke Hollandse stamppot staat op het menu. Kies voor vis, vlees, vegetarisch, rijst- en pastagerechten, quiches, soepen en meer en geniet van het beste uit de internationale keuken, gewoon bij u thuis.

Biologisch? Wel zo logisch

Mijnchef.com bereidt ook biologische maaltijden. Biologische boeren proberen de natuur zo min mogelijk te belasten en kiezen daarom voor duurzame landbouwmethoden die dier- en milieuvriendelijker zijn dan conventionele productiemethoden. Respect voor de natuur en natuurlijke kringlopen zijn heel belangrijk voor Mijnchef.com.

BESTEL NU!

Veel voor weinig

Mijnchef.com vindt dat lekker niet duur hoeft te zijn. Juist niet. Ingrediënten komen bij voorkeur van lekker dichtbij, uit de regio, met oog voor wat de seizoenen te bieden hebben. Verwacht dus geen standaardmaaltijden zonder kraak of smaak, maar bijzondere gerechten, die elke dag weer vers voor u worden bereid.

Let op: een maaltijd van Mijnchef.com kunt u maximaal zes dagen gekoeld bewaren.

Mijnchef.com is een geregistreerd merk van The Food Company.

BESTEL NU, HET IS HEEL EENVOUDIG

Benieuwd naar de kookkunsten van Mijnchef.com? Het werkt heel eenvoudig.

1. Rond kijken

Bekijk het aanbod en bestel van onze menukaart.

2. Bestellen

Kies gerechten van onze menukaart. Samen vormen de gerechten een maaltijdbox.

3. Bezorgen

Mijnchef.com bezorgt op dinsdag t/m zaterdag. Eet smakelijk!