DUURZAAM

OOK DE ZORG VOOR HET MILIEU
STAAT OP DE MENUKAART

Mijnchef.com vindt dat de duurzame toekomst vandaag al is begonnen. We kiezen dan ook bewust voor maaltijden met biologische ingrediënten, die op een duurzame wijze verbouwd worden. Maar we gaan nog veel verder…

Duurzame transportboxen

We willen graag dat jouw maaltijden vers, gekoeld en op smaak bij jou bezorgd worden. Daarvoor maken we gebruik van milieuvriendelijke en herbruikbare EPP-transportboxen. EPP is een kunststof schuimmateriaal met uitzonderlijke thermische isolatie-eigenschappen. Bij aflevering van je bestelling neemt Mijnchef.com de box weer mee terug. We reinigen de box, zodat we hem weer kunnen hergebruiken. Op deze manier dragen wij samen met jou fors bij aan de vermindering van afvalstromen.

Duurzaam vervoer

Biologische maaltijden en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal zijn mooie voorbeelden van onze zorg voor het milieu. In de nabije toekomst willen we jouw maaltijden ook graag zo energiezuinig mogelijk bezorgen met elektrisch vervoer of auto’s die op waterstof rijden. Ook op die manier draagt Mijnchef.com bij aan een duurzame toekomst voor mens en milieu.